onsdag 25. januar 2012

Død men levende

Om noen  fortsatt lurer på om fisken kan føle smerte så trur jeg denne filmen kan gi deg svaret




filmen er tatt 2 timer etter torsken var blogget. Fiske eksperten Jan Einarsen (tidligere sjef for Atlanterhavsparken og ekspert i naturtelefonen på Nrk P1) tror dette er bivirkninger av avløpsvannet som renne ut i Borgunds fjorden i Ålesund (der fisken ble fanget, mer om torskefiske i Borgund fjorden kommer).

Ekspanderande etterspørsel:

Hei, litt nytt frå administrasjonen i Bloggen vår. Ettersom vi blir nedringt av fylgarar som vil snakke om blogging ta fisk på kveldstid, vil vi no sette opp en service telefon der folk kan ringe å prate om fisk, følelser og ikkje minst sex. Bjarte vil være vår service person (vist han takkar ja til det skriftlege jobbtilbudet), han er en allsidig kar med erfaring med det meste. Telefon nr kjem vi tilbake til seinare:)
Kontorlandskapet vil sjå noko slikt ut, dette er kun et eksempel på kva ønsker.

Kvalfiske

Ny type agn for kvalfiske. Levande babes på surfebrett.
Bastesen ville ha våre stolt av kreativiteten!



mandag 23. januar 2012

Nokon som har sett elvalyren i de siste?

Hei, send inn bilder av elvalyren vist dåkke ser den!
Bildet er tatt i hoddevika der ei kvinne bada og fekk elvalyren i trusa, rykte sei at det var Liv Signe Navarsete som var den heldige som fekk elvalyren i trusa.

fin fisk fra ellingsøy fjorden, dette er av kvikksølv forgiftning.






Denne vart tatt på vardefluda som er merkt på kartet, den vart tatt på sølvkrogen svenskepilk med vaffle som agn etter Anders sin ekspertise.

Kjekk respons!

Hei, var på tur på smøla i helga der fekk vi sjå at fiskebloggen engasjerer alt i frå mennesker til dyr.

Syd om stadt fekk vi denne, jenta på bildet er fra silda... (fiskeplass er merkt på kart under Scandinavia)

torsdag 19. januar 2012

Lite luksus problem.

Desverre har google for liten server til å takle den enormt store pågangen på bloggen vår, derfor ber eg dåkke være tålmodige å vente litt :)

hallo alle larrisser der ute!

Etter å våre lite aktiv i fiske miljøet den siste tida vil vi nå blogge om blogging ta fisk ta pina! dette blir bra, vi nådde nettopp en million besøkere på sida, so fotball frue "go fuck your self"....:)